TŰZJELZŐ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Tűzjelző és biztonsági rendszerek – INFORMER 63 Kft.Az INFORMER 63 Kft. - BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A szombathelyi székhelyű INFORMER 63 Kft. az 1990-ben alakult Inform-R Gmk és az 1991-ben átalakulással létrejött Inform-R Kft. utódja.

Cégünk telefon-alközpont rendszerek forgalmazását, telepítését és karbantartását végezte, majd az átalakulás időszakában kezdte meg elektronikus vagyonvédelmi rendszerek forgalmazását, telepítését és karbantartását. Ez az üzletág jelentős eredményeket hozott és a céget ismertté tette a megyében.

Az eltelt időszak alatt jelentős üzleti kapcsolatkör alakult ki mind a telepített telefonrendszerek mind az üzemeltetett vagyonvédelmi rendszerek révén. Munkánkkal mindig az ügyfelek legteljesebb kiszolgálására törekedtünk, melynek eredményeként jó megbecsülést vívtunk ki a körükben, ezáltal visszatérő üzletfeleinkké váltak és kapcsolati körükben is megfelelő ajánlásokkal rendelkezünk.

A vállalkozás tevékenységét 1994-ben elektronikus tűzjelző rendszerek forgalmazásával, telepítésével és karbantartásával bővítettük.
Az eltelt időszak alatt megfelelő irodai hátteret, jól felszerelt szerszám, műszer és járműparkot hoztunk létre, és a minőségi munkavégzéshez szükséges összes feltételt megteremtettük.

Az INFORMER 63 Kft. elvárásai a munkatársakkal szemben elsősorban a megbízhatóság, a pontosság és a megfelelő szakmai tudás.

Az alkalmazottaknak munkakörük betöltéséhez alapvető feltétel a bejegyzés-mentes hatósági erkölcsi bizonyítvány bemutatása.

Rendszerszerelő munkatársaink a cégünknél szerzett több éves szakmai gyakorlatukat és tudásukat folyamatosan bővítik, hogy minden helyzetben a technikai haladással egy iramban képesek legyenek a legbonyolultabb feladatok megoldására. Dolgozóink cégünknél eltöltött átlagos munkaviszonya 15 év !
Természetesen az általunk forgalmazott és beépített berendezéseknek a felülvizsgálatát, javítását és karbantartását önállóan is el tudják végezni, mert a rendszereknek a gyártója vagy forgalmazója által indított tanfolyamokon elsajátították azok működési mechanizmusát.

Nagyon fontos követelmény még velük szemben az ügyfelekkel való udvarias magatartás, a tiszta és ápolt megjelenés.


Fentiek alapján nyugodtan kijelenthetjük tehát, hogy nekünk az „Ügyfél az első!”

Tűzjelző és biztonsági rendszerek – INFORMER 63 Kft.

INFORMER 63 Kft.

Tűzjelző rendszer, riasztó rendszer

H-9700 Szombathely, Szeben u. 11.
Telefon: +36 94 510 000
Email: informer63@gmail.com
Web:

Tűzjelző és biztonsági rendszerek – INFORMER 63 Kft.

Tűzjelző rendszer

Vagyonvédelmi riasztórendszer

Biztonsági CCTV kamera rendszer

Grafikus felügyeleti rendszer

Aeroszolos oltórendszer

Beléptető rendszer

Hő- és füstelvezető rendszer

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper